Sayın Velilerimiz, Sevgili Sporcularımız;

Bildiğiniz üzere, Covid-19 tedbirleri kapsamında, ilk etapta 17 Mayıs tarihine kadar kapatıldık ve kısıtlama boyunca vaka artış hızının düşmesiyle beraber inşallah özlemiş olduğumuz salonlarımızda tekrardan faaliyetlerimize başlayacağız. Pandemiden önceki ciddi tempomuzu, birçok kategoride (18 basketbol takımı, 12 voleybol takımı) çıktığımız heyecan dolu maçları, spor okullarımızda yaptığımız antrenmanları, yaz ve kış kamplarımızı ve kamplarda yaptığımız eğlenceli aktiviteleri hepimiz çok özledik. Biliyorum ki, sizler de bizler de en kısa zamanda salonlarımıza kavuşmanın ve kaldığımız yerden devam etmenin planlarını yapıyoruz. Dünya ve ülkemiz olarak zorlu bir dönemden geçiyoruz. Bu süreci, “maske, mesafe ve hijyen” kurallarına uyarak, tedbirli bir şekilde bu süreci en kısa zamanda atlatacağımıza ve salonlarımızda eskisi gibi buluşacağımıza inancım sonsuzdur.

Antrenörlerimiz, yeniden başlayacağımız dönemin ve yaz sezonunun antrenman programlarını hazırlarken, onlar adına sizlerden ricam, evlerinizde hareketsiz kalmamanız ve spor yapmayı ihmal etmemeniz. Sporu her şartta ve her alanda en önde tutmanız, geleceğiniz için ve sizler için en önemli faktördür.. Tüm şubelerimizin ve salonlarımızın altyapı çalışmaları hazırlanmıştır. En üst seviyede almış olduğumuz tedbirlerimiz ve yine en üst seviyede hijyenik ortamlarımızla, devletimizin izni verdiği takdirde, ilerleyen günlerde çalışmalarımıza başlayacağız. Yaz sezonunda yapacağımız ekstra antrenmanlarla ve çalışmalarla, yeni sezona daha iyi ve daha dinç gireceğiz.

Velilerimizden özellikle istirhamım; ufak yaş sporcularımızın uyku ve yemek düzenine dikkat edilmesi, teknolojik aletlerle minimum seviyede vakit geçirmesi ve bunlar yerine eğitici aktivitelerde (kitap okumak, resim yapmak gibi) bulunmasıdır. Bu süreçteki amacımız, koçlarımızla iletişim kurarak sporcularımızın hareketsiz kalmamasını sağlamaktır. Büyük yaş grubu sporcularımızın, diğer yaş grubundaki sporcularımıza göre daha çok sıkıldığı zamanlardayız. Onlardan da istirhamım, koçlarıyla iletişim kurarak, spor yapabileceği bir alanda fiziksel gelişimlerini sürdürmeleri ve kuvvetlenmeleri yönündedir.

Ada Yıldızları Spor Kulübü olarak, salonlarımıza ve antrenmanlarımıza olduğundan daha emin ve güçlü döneceğiz. Tüm ekibim adına, velilerimizle ve sporcularımızla en kısa zamanda görüşme dileklerimi iletir, saygılarımı ve sevgilerimi sunarım.

Sporla ve sağlıkla kalın.

ADA YILDIZLARI SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU BAŞKANI
MERT RECEP GÜMÜŞKAYNAK